Найкращі привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці


Найкращі привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці

Весь колектив прислухається до Вашої думки. Завдяки Вам, робота налагоджена і стабільна. Бажаємо і ми Вам такої ж налагодженість і стабільності у зростанні зарплати.

***

Для того щоб відчути себе щасливою людиною, потрібно дожити до свого Дня Народження! Тоді й настане ваш зоряний час! Кожен день ми змушені вставати по будильнику, їздити в громадському транспорті, вислуховувати занудливий колег, претензії начальства і працювати, працювати, працювати! Та скільки можна це терпіти?! І ось День*Народження припиняє все це неподобство, і наші сірі будні перетворюються в феєричний карнавал розваг! Тільки цей чарівний свято має силу відкласти в сторону рутинні справи! Ми з задоволенням випадаємо із звичного життя турбот і проблем і потрапляємо у казковий світ святкового настрою і бризок шампанського! Дочекайтеся цього моменту, і ваше життя набуде сенсу! Колега! Ми сердечно вітаємо вас із тим, що ви дожили до цього дня! З Днем Народження!

***

Ви – окраса нашого всього колективу. Адже Ви єдина жінка серед чоловіків. Ми любимо Вас, як жінку, поважаємо і цінуємо, як колегу. Сьогодні наша дорога колега відзначає свій день народження. То щирого серця вітаємо Вас зі святом. Нехай Вас надихають і окриляють удача і любов. Бажаємо міцного здоров'я, життєвих благ і оптимізму. Гарного Вам настрою, благополуччя та сімейного затишку. Нехай птах щастя часто прилітає до Вас, хай Вам щастить завжди і у всьому.

***

Нехай яскраві вогні нічного феєрверку подарують тобі море незабутніх хвилин, які будуть радувати тебе своїми яскравими та цікавими митями. Нехай святкова ніч стане яскравою і цікавою, цікавою і красивою, а також смішний і веселою, яка може подобатися всім гостям твого цікавого свята. Саме з цієї причини ми збираємося разом, даруємо тобі посмішки та подарунки, які стануть цікавими і приємними не тільки для тебе, і для тих, хто тебе по-справжньому дорогий і близький. Саме тому в ніч твого персонального Нового року загадай бажання, щоб воно збулося і стало приємним і красивим, висвітлюючи тобі життя яскравим ліхтариком, який допоможе пережити важкі хвилини свого життя і радісні злети.

***

Шановний колега! Прийміть мої вітання від усієї душі з Днем народження! Бажаю Вам міцного здоров'я, гарного настрою, бадьорості і процвітання. Нехай Бог оберігає від бід і негараздів! Хай доля дарує приємні сюрпризи та незабутні моменти.

***

З днем народження, колега. Бажаю яскравих спецефектів радості в житті, великих спалахів успіху в роботі, незмінною удачі на твоєму шляху, особистого щастя і блага. Нехай кожен день буде днем нових можливостей, перспектив, ідей, досягнень, перемог, веселих емоцій і приємних відчуттів!

***

З днем народження, шановний колега! Я бажаю тобі кар'єрних висот і фінансових злетів, багато геніальних ідей та креативу. Сімейного щастя тобі, домашнього тепла і розкоші, здорового духу і любові, як мінімум мільйони жіночих сердець.

***

З днем народження, дорога колего! Бажаю тобі щирого жіночого щастя: щоб удома був достаток, щоб був люблячий і розуміючий чоловік, діти слухняні та улюблену справу. Бажаю, щоб робота була не просто засобом до існування, а дійсно натхненням і покликанням, щоб ти завжди прагнула виконувати всі на «відмінно», щоб з колегами були хороші стосунки, а начальство щоб поважали за розум і працьовитість. Бажаю хороших друзів і міцного здоров'я!

***

Від усієї душі вітаю з Днем народження! Бажаю величезного щастя, неймовірної любові, неймовірних подорожей, життєрадісних посмішок і метеликів в животі! Нехай небо над головою буде чистим, а сонце - яскравим, нехай здійсняться найсміливіші бажання, а життя заграє веселковими барвами!

***

Дорогий колега, бажаю тобі результативного творчого успіху в роботі, щоб твоя геніальність була помічена, та її змогли оцінити не тільки словесно, але й матеріально. Чудових друзів тобі на твоєму шляху, щасливого і дружної сім'ї.

***

Шановна, кохана і мила наша колега! Вітаємо вас з Днем Народження і просимо вашої уваги! Сьогодні ми зібралися тут, на улюбленому робочому місці, щоб оцінити вас, як працівника і як чудову жінку! Ваші людські якості захоплюють, а ваші достоїнства фахівця своєї справи вражають! Ми дуже раді працювати разом з вами і дуже сподіваємось, що це взаємно! Бажаємо вам продовжувати свій ритм життя в такому ж дусі і не втрачати натхнення до роботи! Розвивайте свої здібності та діліться напрацьованим досвідом з іншими! Нехай вас ослепят перспективи вашої улюбленої справи! Нехай ваше заняття, захоплення і професія будуть в одній особі і приносять вам масу приємних і корисних вражень! Бажаємо вам, щоб у своїй улюбленій справі ви не пізнали руйнування і падіння! Тільки зліт, тільки «вперед»! З Днем Народження!

***

З днем народження, дорогий мій колега. Бажаю в роботі бути передовиком і затребуваним співробітником в нашому дружньому колективі, а в житті — щасливим, коханим і успішним чоловіком, якому все по плечу. Будь здоровий, колега, вір у себе і всякий раз лови свою удачу не тільки за хвіст, а цілком і повністю.

***

Іншій наш колега! Ми хочемо тебе привітати з Днем Народження і побажати бути справжнім чоловіком в будь-яких ситуаціях, подобатися жінкам, зберігати позитивне ставлення до життя і ніколи не падати духом! Нехай в кар'єрі все складається просто чудово, а особисте життя радує приємними знайомствами і романтичними хвилинами. Ми раді працювати поруч з такою чуйною і доброю людиною, як ти!

***

Сьогодні — найбільш відповідний час для того, щоб сказати: ми дуже раді бачити тебе в нашому колективі. Ми сподіваємося на взаємність і бажаємо тобі в житті щастя, кохання, а в роботі — успіхів, інтересу до своєї справи, натхнення та оптимізму!

***

Нехай всі твої друзі і рідні завжди оточують ласкою і турботою, дарують тобі свою любов і теплоту, розуміють з півслова, а тобі бажаю просто світитися від щастя. З Днем народження.

***

Нас усіх зібрав тут чудовий чоловік – Мара Сергіївна, наша колега і краса колективу. Важко втриматися від невинної лестощів на адресу цієї милої жінки, яка впродовж стількох років працює пліч-о-пліч з нами – завжди готова прийти на допомогу, поділитися знаннями, дати цінну пораду, взяти участь в нашій спільній справі, і поза роботи. З Днем Народження вас, Мара Сергіївна, та нехай це свято продовжується і у будні дні.

***

Дорогий мій друже! Оскільки ти у нас автомобіліст, моє привітання буде так чи інакше пов'язано з автомобілями. Бажаю тобі від душі дожити до ста років! Хай життєвий мотор в твоїх грудях завжди працює без ремонтів і перебоїв, нехай твоє життя завжди буде широкою і рівною трасою без вибоїн і вибоїн. Бажаю, щоб тебе ніколи не заносило на крутих поворотах, щоб ти міцно тримав кермо життя в своїх руках і ніколи не випускав його. Вдалою і щасливої тобі дороги, дорогий!

***

Шановна колего! Сьогодні у вас є пристойний привід зібрати нас усіх і показати себе! День Народження! Вітаємо! У нас для вас є багато побажань! Піднятися по кар'єрних сходах вище хмар! Проводити свої відпустки часто і де - небудь у місцевих санаторіях, а на світових курортах! Зарплати бажаємо вам більше, ніж у начальника в десять разів, і не раз в місяць, а як мінімум – два! Але найголовніше наше побажання, що б ви залишалися в нашому дружньому та згуртованому колективі завжди! Без вас колега, наша компанія працівників померкне, ви наша запальничка, ви – наш проводир! Ви – генератор ідей та успішних рішень! Залишайтеся такою ж цілеспрямованою, ми вас беремо приклад! Ми вас ставимо у приклад молодим співробітникам, так і досвідченим є чому у вас повчитися! З Днем Народження! Тримайте курс «вперед»! Штурвал колективу у ваших умілих руках!

***

Мара Сергіївна! Ось вже 5 років ми маємо честь мати в нашому колективі саму чудову? найпривабливішу і саму-саму офигенскую дівчину в нашому місті! Ура нам — ми такий чудовий колектив (група, суспільство) який ти (ви), Мара Сергіївна, воліла стільки років терпіти))) І — ура ВАМ! Ви досі нас терпіть і навіть — сподіваємося — трошки любите. З днем народження вас – про роки не питаємо, бо не цінуємо ваш вік, а ваш юний ентузіазм!

***

Вельмишановна нами колега і просто приємна жінка! Ось і пролетів ще один рік Вашої молодої життя, рік повний кар'єрних досягнень, підкорених висот і подоланих кордонів. Хочеться в День Народження побажати Вам не зменшувати обороти в досягненні і проходження всіх труднощів! Нехай цей вогник в очах, теплота в серці і рівновага в душі ніколи не вичерпуються! Любові чистої, зустрічей яскравих, захоплюючих емоцій, незабутніх моментів, міцного здоров'я, сил богатирських хоче побажати наш колектив. Кар'єра нехай іде стрімко вгору, успішність і процвітання підкоряються Вам, фінансове становище перебуває в стабільності, а матеріальний добробут множиться преміями! Нехай по життю зустрічаються лише добрі, красиві душею люди! А рідні та близькі радують своєю присутністю! З Днем Народження!

***

Прийміть наші найтепліші вітання з Днем Народження! Нехай накопичений досвід і мудрість допоможуть вам досягти нових висот!

***

Ми з тобою в одній упряжці так давно за життя скачемо, але сьогодні твій день народження я бажаю тобі удачі в житті і в роботі, удачі в планах і любові! З днем народження, колега! Нев'янучий букет величезних премій тобі!

***

Мила моя колега, я вітаю тебе з днем народження. Бажаю на роботу приходити, як на свято, бажаю пробивати шлях до успіху своїм талантом і рішучістю, бажаю підкорювати цей світ своєю красою і добрим серцем. І в цілому нехай життя буде сповнене приємних сюрпризів, радісних емоцій та щасливих свят душі.

***

Вітаю з днем народження! Бажаю міцного здоров'я, море позитиву, вірних друзів, хай у твоєму домі завжди панує затишок і гармонія! А ще сповнення всіх мрій, радісних моментів, великих заробітків, ну і звичайно ж кар'єрного росту та успіху в усіх починаннях!

***

Разом ми працюємо вже не один рік, і в цей день, я хочу сказати. Нехай цей день народження буде святом не тільки спогадів і досвіду, але і нових задумів, мрій, надій. Адже поки людина мріє і сподівається — він живий, він завжди молодий. Давайте піднімемо келихи за молодість, і звичайно ж за нашу прекрасну іменинницю!

***

Дорога наша колега! Від усього нашого згуртованого колективу поспішаємо привітати вас з цим чудовим святом — Днем Народження! Оскільки ми люди звичайні і у віршах не сильні, хочемо простими, людськими словами побажати вам подальшого успішного трудового шляху по цій нелегкій життя і нормального сімейного щастя! Загалом, щоб було у Вас все як у людей!

***

Сьогодні ми раді привітати нашого колегу з Днем народження! Ви завжди надихаєте своїм оптимізмом, енергійністю та позитивним поглядом на життя. Залишайтеся таким же рішучим і цілеспрямованим, щирим, чуйним і уважним до людей. Бажаю довгих років стабільного розвитку і щасливого життя: як на роботі, так і в домашньому колі, благополуччя у фінансових справах. Ми дуже щасливі, що в нашому колективі працює така прекрасна людина, як Ви.

***

З днем народження вітаю! Камаз сміху, фуру здоров'я бажаю. Нехай кожен день від печаль і турбот рідні укриють відважним плечем, додадуть гармонію, спокій. Чудес, казки, а вночі тепла, ласки. Нехай всі навколо захоплюються красою, чарівністю та енергійністю.

***

Кікабідзе порівнював свої роки з багатством, а Ваші 60 років я хотів би порівняти зі скарбом. Йшов, йшов чоловік, бадьорий, розумний, енергійний, дивиться – лежить щось, підняв – скарб! І далі пішов такий же бадьорий, розумний, енергійний... і мудрий. Бажаю Вам правильно розпорядитися своїм скарбом — поділитися з нами своєю мудрістю!

***

Нехай сьогодні все буде так, як ти мрієш — за вікном буде прекрасна погода, а у тебе чудовий настрій! Нехай все те, що сьогодні побажають тобі твої гості обов'язково збудеться, і твоє життя наповниться світлом, щастям і добротою! Нехай сьогодні не змовкають поздоровлення і тости, нехай в твою честь звучать кращі слова! Нехай в житті буде багато посмішок, сонячного світла, тепла і радості, а в будинку завжди живе щастя!

***

Джерело: wordsguru.co.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Привітання з днем народження коханому хлопцю, чоловікові в прозі, українською мовою

Привітання з днем народження дочки від тата, мами своїми словами, в прозі, українською мовою