Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці не у віршах


Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці не у віршах

У нашій приголомшливою начальниці сьогодні день народження! У зв'язку з цим ми хочемо привітати вас від імені всього колективу нашої організації побажати вам успіхів в трудовій діяльності, жіночого щастя і здоров'я. Ви дуже сильна жінка, яка пройшла нелегкий шлях, перш ніж отримала посаду своєї мрії. Ви часто з нами діліться історіями зі свого життя і розповідаєте, як важко вам було довести те, що ваша компанія нічим не поступається іншим. Але зараз ви займаєте гідне місце і керуєте відмінною компанією. Ми бажаємо вам процвітання, збільшення числа клієнтів і зменшення числа конкурентів. Хоча конкуренти іноді все ж бувають корисними, особливо коли хочеться показати свою перевагу.

***

Наш шановний і рішучий начальник. Хочемо побажати Вам, у Ваш День Народження, щоб шлях Ваш був приємний і нескладний, нехай у серці любові не змовкає сопілка. А ми в свою чергу, дружній робочої командою допоможемо, щоб липень свої пісні Вам співав.

***

Сьогодні у нас в офісі дуже весело і шумно, тому, що наш молодий начальник відзначає свій день народження. Ми вітаємо вас з цим чудовим днем. Ви дуже креативна людина, у якого величезна кількість ідей і планів. У вас гарне почуття гумору і незвичайна енергетика. З самого першого дня знайомства ви змогли зацікавити і привернути увагу. Ми впевнені, що наше співробітництво від цього тільки виграє. Нам дуже приємно працювати під вашим керівництвом. Тим більше що ви людина сучасна і адекватно реагуєте на наші пропозиції. Вітаємо вас ще раз з днем народження! Сподіваємося, що в нашій компанії завжди буде панувати така неймовірна атмосфера. Ми зі свого боку зробимо все для цього.

***

Шановний керівник, лідер нашого колективу. У народі кажуть, що лідерство зграї продиктовано силою, а лідерство в суспільстві — мудрістю. Ви ж, будучи мудрим начальником, вмієте поєднувати в собі авторитарність і демократичність. Ми захоплені Вашою проникливістю, цінуємо Ваше ставлення до людей, вчимося у Вас самостійності і пунктуальності. Дозвольте нашого дружнього колективу привітати Вас з Днем народження і побажати, не залежно від сформованих ситуацій, зберегти в собі ділові якості і тримати нашу фірму «на плаву» ще довгі роки.

***

Від усього нашого трудового колективу, дорогий і шановний начальник, прийміть побажання в свій День Народження! Що потрібно чоловікові в житті? Звичайно, любові, поваги і домашнього затишку! У вас усе це вже є, але ми щиро хочемо, щоб ви пронесли це безцінне добро через весь свій життєвий шлях, зберігши віру в людей, прагнення завжди приходити на допомогу і підтримувати в тяжкі хвилини. Бажаємо вам завжди залишатися справжнім чоловіком, вірним другом і наставником, чудовим співрозмовником і просто хорошою людиною!

***

Найулюбленішою і хорошою начальниці в день народження хочу побажати найголовнішого і самого простого: здоров'я, щастя, любові. А ще оптимізму і свободи. Щоб ваша душа завжди парила і була наповнена внутрішньою силою. Щоб ви могли злетіти над будь-якими проблемами і побачити, як вони мізерно малі. Хай ніякі біди не бентежать ваше серце!

***

Ви — директор і начальник, загалом, шеф, керівник Із радістю або з сумом Ми йдемо до Вас, наш спаситель. Ми бажаємо Вам простору, Ревізорів прихильних, Виконавчих партнерів, Креативних підлеглих.

***

Наш дорогий директор, від імені всього колективу поспішаємо привітати вас з прекрасним святом – з Днем народження. Для нас велика честь працювати під керівництвом такої людини, як ви. Ми не перестаємо дивуватися вашому професіоналізму, вашим лідерським якостям, які ви вміло і своєчасно застосовуєте. Але ви не просто начальник, а ще й прекрасний співрозмовник і чудовий порадник. Нам буває дуже комфортно з вами просто сидіти і розмовляти в неробочий час. Ви подаєте нам приклад і стимулюєте до ще більш серйозної роботи. Ми бажаємо вам творчих успіхів, щастя та міцного здоров'я. Нехай ваша робота приносить вам тільки задоволення. Зі святом, наш дорогий начальник. Всього вам найкращого.

***

Прийміть найщиріші побажання від колективу, який цінує і поважає Вас. Сім'ї Вашій всіх благ, Вам успіху і творчих перемог. Жіночності, здоров'я і чудового настрою незалежно від погоди.

***

Красивого, розумного, обдарованого і відповідального, справедливого і самого кращого начальника — вітаємо з днем народження! Нехай досягаються нові вершини і відкриваються бажані можливості. Хай щастя ходить поруч і на роботі і в сім'ї. Будьте успішні і прагнете до еталону!

***

З святом молодості і світанку сил, шановні начальник! З датою Народження вас, дорогий чоловік! Лідер, ватажок, голова, активіст, ударник, першопроходець, президент! Що б ми без вас робили? Та це навіть неможливо уявити, та ми і не збираємося, оскільки без вашого керівництва не бачимо! Вітаємо вас зі святом душі і тіла і бажаємо вам завжди бути першим, ніколи не опускати планку вашого прагнення і розвитку, добиватися досконалості у всьому, збагачувати свій і без того багатий внутрішній світ! Ви взірець для наслідування, ви наш кумир, ви – кращий серед кращих! Так нехай же ваш життєвий шлях висвітлюють яскраві промені людського щастя, благополуччя та удачі! І нехай душевним незгод вас зламати не вдасться, хай ніяка перешкода не зможе перешкодити вам у досягненні наміченої мети і здійсненні бажаного!

***

Вітаю тебе, мій дорогий керівник з днем народження! Бажаю тобі, хороших підлеглих, кар'єрного росту і процвітання. Залишайся мій улюблений начальник, завжди таким же справедливим, турботливим і чесним. Нехай твоє життя буде яскравим і насиченим. Будь здоровий і щасливий!

***

Дорогого й шановного начальника вітаємо з днем народження! Бажаємо, щоб ваші труди завжди були оцінені по достоїнству. Щоб активна життєва позиція приносила безліч приємних вражень і відчуттів. Будьте здорові, енергійні, справедливі, щасливі в побуті і на роботі!

***

Сьогодні ми трохи подумали. А що ж побажати нашій незамінною начальниці в день народження? Адже вас сьогодні будуть вітати багато і побажання, будуть повторюватися. Так що ж можна побажати, щоб це було щиро і неповторно? І ми вирішили, що ми просто вас подякуємо за те, що маємо з вами. Адже тут ціла ланцюжок виходить. Якщо не було б вас, не було б роботи. Не було б роботи, не було б грошей. Не було б грошей, не було б можливостей жити. Не було б можливостей жити, не було б нічого. Так що спасибі вам, що у нас такий дружний колектив і улюблена робота, з доброї начальницею! З днем народження!

***

З днем народження, чудова жінка, чудова начальниця. Бажаю Вам удачі на шляху до успіху, постійної впевненості в собі, блискучих перспектив у діяльності, безсумнівного поваги підлеглих, розуміння колег, оптимізму та настрою на плідну роботу, чудового настрою і найяскравіших емоцій, що залишають у серці тільки радість і відчуття щастя.

***

Чудового керівника, шановну начальницю і просто гарну жінку, гідну всіх квітів і пісень, вітаємо. Бажаємо жіночого щастя. Бажаємо завжди залишатися такою ж красивою, жіночною і привабливою, але ніколи не втрачати жорсткості руки, керуючої нашим колективом. Бажаємо поваги, розуміння і вміння завжди і у всьому знаходити компроміс.

***

Багато випадки відбуваються в цьому житті. Вони бувають і хороші, і погані. Але, ні в якому разі вони не повинні негативно відображатися на життя людини. Адже для того йому й дано розум і можливість діяти, щоб міняти все в хорошу сторону, і протистояти всьому поганому. І зараз, коли ви всі звернули на мене свої погляди, мені потрібно сказати ті слова, які для вас будуть потрібними. Я прийшла на вечірку не просто так. Я прийшла для того, щоб сказати своєму начальнику з днем народження. Наскільки мені відомо, це свято завжди був для вас самим коханим і потрібним. Саме в цей день ви відчуваєте ряд неймовірних емоцій, які так приємно споглядати. Живіть, насолоджуйтеся життям, і прагнете до поліпшення світу. І тоді ви самі зрозумієте, як все це потрібно і важливо не тільки для нас, але і для вас. Адже кожен повинен внести вклад у навколишнє середовище.

***

З днем народження. Бути хорошим начальником не просто, але це не про Вас. Ви — людина світлого розуму, неймовірної внутрішньої сили і великого чарівності. Бажаю чуйного і успішного керівництва на роботі, атмосфери щастя та затишку в родині, вдалого шляху за курсом грандіозних проривів і особистих досягнень.

***

Ви для нас не просто начальник, ви - унікальний покровитель для кожного співробітника, тому в цей особливий для вас день, ми хотіли б сказати особливі слова. Ми хочемо, щоб зірка, загоревшаяся в день вашого народження, вела вас по всій безмежній дорозі життя – надією, вірою і любов'ю. Нехай ця провідна зірка допоможе вам на всіх життєвих дорогах, своїм світлом надихає на добрі справи і допомагаючи впоратися з труднощами. З днем народження, начальник!

***

Шановного чоловіка і відмінного начальника в одній особі хочу привітати з днем народження. Бажаю високій швидкості в досягненні поставлених цілей, незаперечної перемоги в будь-якій справі, раціонального розподілу коштів і сил, достатку фінансах і любові.

***

З величезною радістю хочу привітати улюблену начальницю з Днем Народження! Для мене працювати з вами – справжнє задоволення. Ви завжди направляєте нас в правильне русло, даєте настанови та поради, вирішуєте разом із нами проблеми. А ще я помітила одну цікаву річ – ви ніколи не відокремлюєте себе від співробітників. Ви завжди хочете бути ближче до нас, щоб у разі чого допомогти і підтримати. Я ще ніколи не бачила, щоб ви сумували або втрачали контроль над ситуацією. Це якості сильної та відповідальної людини, яким ви і є. Спасибі вам ваш нескінченно добре ставлення до нас! Ми вас дуже любимо і поважаємо. А ще ми завжди ставимо вас в приклад багатьом іншим працівникам. Зі святом, наша дорога начальниця!

***

Саму чудову начальницю вітаю з днем народження. Від чистого серця і всієї душі хочу побажати вигідних пропозицій у діяльності і чудових успіхів, легкої роботи і великої поваги, розуміння у сім'ї і світу, доброго щастя в душі і світлої успіхів на життєвому шляху.

***

Ви для нас не просто начальник, ви — унікальний покровитель для кожного співробітника, тому в цей особливий для вас день, ми хотіли б сказати особливі слова. Ми хочемо, щоб зірка, загоревшаяся в день вашого народження, вела вас по всій безмежній дорозі життя – надією, вірою і любов'ю. Нехай ця провідна зірка допоможе вам на всіх життєвих дорогах, своїм світлом надихає на добрі справи і допомагаючи впоратися з труднощами. З днем народження, начальник!

***

Вітаю вас від всієї душі з днем народження! Бажаю залишатися такою ж цілеспрямованою, успішним і життєрадісною людиною! Нехай ваші мрії збуваються, адже ви цього варті! Будьте щасливі, здорові та завжди відкриті для нових яскравих вражень!

***

Ви — чоловік хоч куди! З Днем Народження, шановний начальник! Ми вітаємо вас від душі і бажаємо жити життям найщасливішу людину у світі: прокидатися вранці під спів птахів, бачити посмішки на обличчях рідних і близьких, з задоволенням йти на роботу і дякувати долі за кожен прожитий мить! Бажаємо вам бути активним, життєлюбною і чуйним! Ми раді, що нам довелося працювати з вами в одному колективі. Бажаємо вам процвітання у всьому!

***

Вітаємо! Бажаємо подальшого кар'єрного зростання, фінансового процвітання, затишного сімейного вогнища, і міцного здоров'я. Нехай ваш рахунок у банку продовжує рости, а статус міцніти. З повагою, ваші віддані працівники.

***

Улюблений керівник нашої спільної справи! Зі святковою датою, вас! З святом молодості! Справжній лідер, людина свого слова, успішний у бізнесі і в особистих стосунках з людьми! Наш Капітан, а це означає, що ви не тільки створюєте результати сам, але ще й ведете до результатів інших! Нехай усі поставлені вами цілі будуть досягнуті в максимально короткий час з найменшими витратами, заповітні бажання неодмінно здійсняться, менше складнощів у житті і більше позитиву! Міцного здоров'я, щастя і фінансового благополуччя! Даруйте колегам натхнення, позитив, посмішку і оптимізм! Адже у вас це, виходить, зробити легко! Здоров'я, процвітання і достатку, стрімкого розвитку у всіх сферах життя! Нехай ваші цілі будуть реалізовані гармонійно! Спасибі за те, що ви з нами, дякуємо за те, що ви впевнено нас ведете до успіху!

***

Джерело: pobazhator.com.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Найкращі привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці

Привітання з днем народження коханому хлопцю, чоловікові в прозі, українською мовою

Привітання з днем народження дочки від тата, мами своїми словами, в прозі, українською мовою