Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику в прозі, своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику в прозі, своїми словами, українською мовою

Тобі сьогодні виповнилося рівно п'ять років. Це такий цікавий і запам'ятовується вік, коли з'являється велике коло кращих друзів, своя компанія і загальні інтереси. Бажаємо тобі радувати маму і тата своїм відмінним здоров'ям, допитливістю, апетитом, гарним настроєм і завзятим сміхом.

***

З сьомим днем народження! Нехай і цей день, і кожен наступний будуть радісними та щасливими. Нехай друзі завжди будуть вірними, уроки — простими, а батьки — найкращими на світі. Зі святом тебе! Перемагай і отримуй саме те, що тобі завжди хотілося.

***

Вітаємо чарівне дитя з 3 днем народження! Бажаємо, щоб було багато веселих друзів, нових іграшок і приводів для сміху. Нехай кожен день приносить тобі дивовижні відкриття, нові враження і величезну любов до пізнання. Здоров'я, радості та чудових подарунків!

***

Тобі вже 12 років! Вітаємо! У цьому віці вже майже закінчується дитинство, і ти стаєш на поріг дорослого, самостійного життя! Формується твоя особистість, ти вчишся приймати рішення, брати відповідальність за свої слова і вчинки, виявляти ініціативу і висловлювати свою власну думку! Старт твого дорослішання! Початок найцікавішою пори в житті – юності! Бажаємо тобі відповідально поставитися до нового життєвого етапу і зустріти свої дванадцять років з позитивними бажаннями та намірами! Бажаємо тобі радувати батьків і викладачів своєю успішністю, і нехай навчання буде приносити тобі задоволення і радість! Нехай твоє оточення складається з гідних людей, нехай твій авторитет серед однолітків не знижує рейтинг! Бажаємо тобі активного розвитку особистості, духовного процвітання і позитивного настрою!

***

Сьогодні цій красуні виповнюється 10! В центрі загальної уваги, оточена турботою і обожаньем швидше приймай подарунки. Ти дуже ніжне створення в очах горить весни світанок. Залишайся такою ж милою і ніжною на багато років. Сукні в мереживах не довго ти ганьбиш, і поки не розлюбила казки. Дорослішаєш дівчинка, ти така прекрасна, така ніжна, що не вистачає слів! Вітаємо з цим великим ювілеєм, нехай безтурботними будуть ночі і безтурботні дні. Нехай це свято освітить твій день, щасливою зробить подружок і друзів, а батьки поплакати, що подорослішала. Живи у злагоді, любові, мрій про неможливе, не соромлячись. Нехай самими солодкими будуть всі твої сни. Щиро від усієї душі ми з днем народження вітаєм! Нехай веде твоя дорога тільки до щастя, менше перешкод і негоди. Бажаємо менше в житті похмурих днів.

***

Будь незрівнянну і неповторну, доню моя люба! Нехай твої мрії починають збуватися прямо зараз, в день твого дев'ятиріччя! І як ти встигла за цей час вирости з маленького беззахисного грудочки в справжнє, доросле, смышленую і самостійну дівчинку? Продовжуй в тому ж дусі нести радість усім нам! Нехай твоя душевна краса квітне і пахне з кожним днем все яскравіше! Немає більшого щастя, ніж щастя, розділене з улюбленою донечкою! І сьогодні твоє щастя ділять з тобою твої близькі та рідні люди на планеті Земля! Живи дуже довго моя ясна дівчинка, моя помічниця в усіх справах! Бажаю тобі, моя люба донечка, міцного здоров'я, великого людського щастя і побільше чудес і чарівництва! Ти сама чудова і найкраща донечка! Не забувай про те, що ти шалено люблять своїми батьками в будь-якому віці! З Днем Народження, наша принцеса!

***

Вітаю з 11-річчям і бажаю солодкого життя, як торт, веселого настрою та здійснення всіх твоїх бажань. Нехай кожен день буде наповнений чимось цікавим, захоплюючим, пізнавальним, щасливим, добрим, гарним і красивим.

***

Багато людей живуть на цій землі вже довгий час. Але, не дивлячись ні на що, вони все одно до самого кінця так і не розуміють, що їм потрібно робити в житті. Так от, я хочу побажати тобі моя подруга про те, щоб ти завжди розуміла до самого кінця все те, що тобі так сильно хочеться зробити. Адже тільки так ти зможеш робити все для того, щоб досягти своєї мети. Тобі сьогодні виповнилося шістнадцять років. Дивлячись на тебе, тобі можна дати більше цього віку. А все тому, що ти без кінця говориш і міркуєш дуже по-розумному. Ось тому все і дають тобі вік, який набагато більше перевищують твій. І зараз мені хочеться побажати тобі, щоб ти завжди була така, якою і є насправді. І нехай тобі це і буде даватися не зовсім легко, ти все одно повинна постаратися з усім справлятися. І нехай удача завжди буде знаходитися біля тебе, щоб допомагати справлятися зовсім.

***

Сьогодні, малятко, твій третій День народження. Попереду все життя, серйозна і повна турбот, а поки тобі дозволено бешкетувати, веселитися і трохи хуліганити — так ти пізнаєш цей чудовий світ. Щастя тобі і радісних днів!

***

Ранкове сонечко заглядає до тебе в віконце і здивовано запитує: "Що сталося?". Галасливі і ошелешені горобці без угаву тараторять: "Що-що-що трапилося?". Ніжний прохолодний вітерець підбирається до твого вушка і захоплено шепоче: "Що ж трапилося?". І справді, що сталося? А сталося ось що: десять років тому в цей самий день твої мама і тато отримали в подарунок твою саму першу пісеньку, яка для них була сама чудова, хоча у них було всього два звуки: "У-а! У-а!". Так, так! Десять років тому в цей самий день ти заявила всьому світу про своє прибуття і величезному бажанні жити, радіючи життю. Сьогодні ввечері, попрощавшись з сонцем, угомонившимися горобцями і растворившемся в тиші вітерцем, застынь, закинувши голову в зоряний небосхил, тому що падаючі зірки принесуть тобі послання щастя, довголіття і радості.

***

2 роки — це така маленька частинка майбутнього життя, але як багато всього змінилося за цей час. Перші зубки, слова, кроки — скільки щастя в цих простих речах. Наше маленьке диво, ми не уявляємо нашого життя без тебе. Ти — подарунок від Бога, за що ми йому вдячні. Нехай твоє життя буде яскравим, повної усмішок і добрих людей. З днем народження тебе, сонечко!

***

Вітаю з 14-річчям сміливого хлопчика, відважного героя. Бажаю тобі веселих пригодницьких історій і неймовірно захоплюючих ігор, хороших друзів і високих успіхів в улюбленій справі, відмінних результатів у навчанні та чудового настрою, справжньої мужності і твердого характеру.

***

Вітаю з днем народження прекрасного дитинку, з 4-ма рочками. Бажаю маленькому сонечку доброго щастя і веселих захоплень, хороших друзів і чудових ідей, міцної любові батьків і благополуччя в родині, цікавих знань і неймовірних чудес.

***

Сьогодні у кого-то свято. У кого ж? Звичайно, у тебе! Тобі виповнюється цілих 12 років, а, значить, сьогодні на торті буде 12 свічок. З Днем Народження, нехай всі торти будуть солодкими-солодкими, подарунки найкращими, а гості — веселими. Зі святом тебе.

***

Дівчинка моя, в минулому році в цей день ти захотіла влаштувати спокійний домашній День Народження. А в цьому році ми вирішили зробити тобі сюрприз і зібрати всіх твоїх улюблених друзів. Ми хочемо, щоб ти як слід відзначила своє свято, веселилась і відпочивала. Не турбуйся, прибирати потім не треба. Радість моя, я вітаю тебе з Днем Народження! Я хочу, щоб ти завжди усміхалася, заряджала всіх нас енергією і позитивом. Будь завжди щаслива, здорова і кохана. Ми тебе дуже любимо, але незабаром з'явиться ще одна людина, для якого ти станеш найулюбленішою. Сама не вірю, що я це сказала, але це так. Дівчинка наша, знай, що твоя родина тебе дуже любить. Твої іграшки та ляльки теж тебе вітають і люблять навіть після того, як ти їх все жорстоко вигнала з кімнати. З Днем Народження, красунечка!

***

З шестиліттям, з святом радості і щастя. Нехай цей день народження буде самим-самим яскравим і радісним. Нехай подарунки, які ти отримаєш, радують тебе, а батьки завжди пишаються своїми успіхами. З днем народження!

***

Сьогодні найкраще свято на землі – наша улюблена донечка відзначає свій дев'ятий день народження. Ми від усієї душі бажаємо тобі щастя і удачі. Нехай всі твої рожеві мрії перетворяться в дійсність. Хай добрий ангел береже тебе від усіх невдач. Міцного здоров'я тобі, благополуччя у всьому і всіх земних благ. Будь завжди такою гарною та веселою. Нехай всі незгоди обходять тебе стороною, нехай у тебе завжди буде гарний настрій. Нехай у твоїй душі завжди цвіте весна. Нехай яскравим світлом буде сповнена твоє життя.

***

Дитина-золото, прекрасне дитя, вітаю тебе з днем народження. Бажаю тобі щасливого і радісного дитинства, бажаю, щоб мрії виконувалися, бажаю доброго здоров'я і веселого настрою, добрих друзів та батьківського розуміння.

***

Друже, вітаю! Очевидно, ти хлопець молодий, успішний, з біса привабливий і харизматичний. Від усієї душі бажаю, щоб твої амбіції реалізувалися, і ти досяг всього, про що мрієш! Бажаю тобі любові і романтики, яка буде надихати і направляти тебе! З Днем Народження!

***

Дорогий іменинник! Вітаємо тебе з десятим за рахунком Днем Народження і бажаємо тобі величезної впевненості в собі! Твій вік дуже крихкий, особистість твоя ще тільки формується, так от, ніколи не сумнівайся в своїх силах, і тоді, повір нашому слову, в твоєму житті все буде слаживаться так, як ти цього хочеш! Хай у тобі живе велика віра в себе, наполегливість, прагнення, сила духу і відвага! Нехай твої хвилювання будуть радісними, нехай твої новини будуть добрими, нехай твої миті будуть щасливими! Бажаємо тобі бути оточеним рідними і близькими людьми, нехай батьківська рука допомоги і підтримки завжди буде поруч! Бажаємо тобі цікавих захоплень, цікавих розваг та корисних навичок! Нехай цей захоплюючий світ покаже тобі свої численні грані зі всіх сторін! А твій інтерес до життя хай ніколи не зникає, іменинник!

***

Вітаю із щасливим числом, з 13-річчям. Хай буде в тебе удача і везіння, хороші друзі і натхнення до творчості. Бажаю щастя в сім'ї і благополуччя, бажаю за життя світити яскравим сонячним промінчиком. Міцного здоров'я тобі, веселощів і великих успіхів.

***

Сьогодні у твоєму житті настав важливий момент, ти переступив дитинство і зробив перший крок у доросле життя – тобі 14 років! Прийми від нас вітання і побажання всього самого світлого до твого нового життя! Твої перші кроки до самостійного життя повинні бути впевненими і сміливими! Не бійся помилятися, адже нічому не вчиться той, хто не помиляється! Бажаємо тобі легко сприймати нововведення життя, старанно вчитися, намагатися радувати своїми вчинками вчителів і батьків, бути лідером і переможцем! Нехай твої ідеї будуть геніальними, плани - грандіозними, а досягнення - бажаними! Хай навколо тебе будуть знаходитися тільки позитивні люди, добрі друзі і рідні люди! Нехай твоя молодість, сила і здоров'я набирають обертів і ведуть тебе до успіху коротким шляхом! Бажаних тобі подарунків, приємних сьогодні сюрпризів, і відмінного настрою! З Днем народження!

***

Який же особливе свято настав сьогодні, сонячним і позитивним днем. Тобі виповнюється 16 років. З дитинством і витівками вже можна прощатися, але попереду відкривається яскрава і позитивна доля. Хочу побажати здоров'я і душевного злету, сил і енергії, готовності до цілеспрямованості. Нехай доля буде успішною і красивою для тебе, а можливостей для успішного розвитку буде ставати все більше. Бажаю можливості для того, щоб відзначити свято в компанії друзів і зрозуміти, наскільки цінними можуть бути справжні, справжні, чесні стосунки. Хочу побажати реалізації мрій в будь-який день року, місяця, тижня. Нехай бажання, які ти зможеш загадати сьогодні, обов'язково будуть проявлені в реальності і дозволять полюбити життя з величезною силою, палко і яскраво. Я вітаю тебе, моя прекрасна дівчинка, з особливим святом і трепетним.

***

Наша маленька принцеса, вітаємо тебе з твоїм святом – сьомим днем народження. Бажаємо йти по життю з високо піднятою головою, нехай тобі удача благоволить і твою дорогу не перебігають чорні кішки. Нехай у твоїй душі постійно панує весна. Бажаємо сонячного настрою, більше оптимізму і величезного щастя. Нехай тебе оточують добрі люди, віддані друзі і найкращі в світі батьки. Не зневіряйся у важких ситуаціях, рости на радість людям, будь модницею і красунею. Нехай тобі живеться чудово, не в тягар будуть шкільні уроки і приводять у захват сюрпризи і подарунки. Твій вік – самий прекрасний для галасливих бешкетних ігор і чудес! Море тобі цукерок і солодощів, наша золота і улюблена дівчинка!

***

В день народження свій яскравий бери скоріше подарунки, моя люба мила дівчинка, моя ясна зірочка в небі, мій чистий струмочок, нехай твій дзвінкий голосок лунає на сценах Мілана і Парижа, Марселя і Риму, Москви і Токіо, бажаю, щоб твій Божий дар з роками лише розвивався і крепнул! Моя дорога донечко, в твій 13 – тий день народження хочу побажати тобі натхнення, творчих злетів, першої любові! Твоя мама!

***

З днем народження, маленьке диво, з двома годиками тебе. Бажаю завжди посміхатися, весело грати, активно гуляти, добре і смачно їсти, бігати, стрибати, пісні співати і танцювати. Нехай тобі сонечко усміхається, і нехай цікавим буде твій кожен день.

***

Моя дорога іменинниця, я хочу привітати тебе з твоїм святом. Ось уже протягом 16 років ти радуєш своїх батьків і нас в тому числі. Я хочу, щоб твоє подальше життя була не менш цікавою, яскравою і насиченою. Ти вмієш брати від життя все, вмієш отримувати задоволення від кожного дня. Я хочу, щоб ти продовжувала жити таким же яскравим життям, щоб ти ніколи не втомлювалася, щоб твоє життя було насиченим на радісні заходи. Ми всі пишаємося тобою, ми завжди хочемо бачити на твоєму обличчі посмішку. Ти неймовірна дівчина, яка ніколи не сумує. Я навіть не можу зрозуміти, звідки в тобі стільки позитиву. Ти ділишся цими позитивними емоціями з нами усіма, ти ніколи не сумувати, надаєш сил своїм батькам. Залишайся завжди такою ж прекрасною, яка ти є зараз. Мені дуже хочеться, щоб ти добилася успіхів в житті.

***

Подивись у вікно! Яка гарна погода! Може бути, сьогодні особливий день? А хто пам'ятає чому? Хммм..згадав! Сьогодні ти став зовсім великим! Сам подивись, став вище, сильніше, розумніше, красивіше, вмієш писати, малювати, рахувати і читати! Ти вже не той маленький клубок, який у мами на фотографії! І у такого захисника в житті має бути все на відмінно, тому ми бажаємо тобі домагатися своїх цілей, здійснення мрій та задумів! Добре вчись і радуй цим батьків, адже вони дуже раді, що у них є такий прекрасний, веселий і бешкетний дитина! Бажаємо бути тобі в цей день багато - багато подарунків та уваги від твоїх друзів і рідних! З восьмилетием, дорогий, вітаємо!

***

Іменини, це особливий день не тільки для того хто їх святкує, а і для тих хто постійно поруч з іменинником! Адже сім'я завжди захоплюється тобою. Ти для всіх просто радість. Сьогодні, я хочу побажати, щоб все, що побажали, збулося. Щоб друзі завжди були поруч з тобою і завжди радували тебе! Щоб те, що ти собі задумав, неодмінно збулося! Треба вірити в себе, і все вийде. Бажаю тобі завжди залишатися таким же, життєрадісним хлопчиком. І ніколи не розчаровувати своїх батьків.

***

Бажаю 10 років тільки шоколадно-ванільною життя, хай солодким кремом струменіють всі бажання і мрії і виконуються так швидко, як по маслу. Нехай в житті буде все, що хочеш, чого бажаєш, то отримаєш. Але головне, щоб всі успіхи в житті були заслуженими, а гідними перемоги. Синку, хочу, щоб ти ріс справжнім чоловіком, щоб благородство і чесність були у тебе в крові. А поки бажаю багато самих яскравих розваг, найбільш незвичайних пригод з веселими і пустотливими друзями. Щоб вражень був повний вагон, який віз тебе завжди з собою до нових відкриттів. Завжди живи з відкритою душею і будь готовий до будь-яких змін і життєвим сюрпризів. Нехай всі твої дороги будуть безхмарними і ведуть тебе тільки до щастя, надій і удачі. Нехай зефірні мрії завжди виконуються, а віра огортає полуничним джемом. Вітаємо від усієї душі.

***

Вітаю тебе, миле дитя. Нехай дата в 13 років стане добрим і щасливим роком твоєму житті, нехай тебе чекають неймовірні пригоди і виконання мрій серця, нехай кожен день проходить у колі веселих друзів і цікавих захоплень.

***

Милого, чудового, доброго, чудового хлопчика вітаю з днем народження. Бажаю веселих пригод, загадкових і таємничих подорожей, великих і цікавих відкриттів, бравих знань і добрих чудес, чудових друзів і величезної кількості солодощів.

***

Бажаю у день вашого народження радості, любові, насолоди, сміливості і диявольського чарівності. Бажаю, милі мої двійнята, щоб вам у спину дув попутний вітер, даруючи надію на краще. В цей чудовий свято хочу побажати всього самого доброго в цьому божевільному світі. Бажаю, щоб кар'єрне зростання підніс вас до небес.

***

Як добре, що ти живеш на світі, мій друг, мій дорогий і рідний хлопчисько! На наших очах маленького хлопчика ти перетворюєшся на справжнього чоловіка, сміливого і хороброго, доброго і мужнього, який здатен захистити свою сім'ю і постояти за себе. Більше тобі сміливості, хоробрості і сили, яка неодмінно буде богатирській. Ми дуже гордимося твоїми успіхами і досягненнями. Ти у нас найкращий, щасливий і кращий хлопчик на Землі. Ніколи не залишай без уваги своїх рідних і близьких, вони завжди зможуть допомогти тобі в скрутну хвилину і підтримають добрим словом. На твоєму обличчі завжди сяє посмішка і виблискувати променистий світ, який приверне увагу найкращих людей. Міцного тобі дружби з оточуючими, абсолютного взаєморозуміння і підтримки! Будь щасливий, наш дорогий!

***

Я дуже гордий і радий бути твоїм батьком. Я син, радію за кожну твою перемогу. І переживаю за кожну поразку. Хочу сказати тобі, щоб ти, завжди, перш ніж щось робити, подумав, чи правильно це. У твій день народження хочу побажати тобі багато прагнення до кращого, до нового. Нехай же цей день, приносить тобі багато нових ідей. З днем народження.

***

Джерело: megaday.co.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Найкращі привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці

Привітання з днем народження коханому хлопцю, чоловікові в прозі, українською мовою

Привітання з днем народження дочки від тата, мами своїми словами, в прозі, українською мовою